Koronaohjeet

Saavu paikalle vain terveenä

Asioithan meillä vain terveenä. Jos sinulla on yhtään flunssainen olo, peruthan aikasi ja varaat uuden ajan myöhemmäksi.

Käytä kasvomaskia

Edellytämme kasvomaskin käyttöä aula- ja yleistiloissa. Saat tarvittaessa maskin paikalle saapuessasi. Hoidon aikana maskin voi tarvittaessa poistaa. Hoitohenkilökuntamme käyttää maskia kaikkien asiakkaiden kanssa.

Pese kätesi

Paikan päälle saavuttuasi pese välittömästi kädet käsienpesupisteellä olevien ohjeiden mukaisesti. Pese kädet tai käytä käsidesiä myös vastaanottokäynnin jälkeen. Käsidesiä on saatavilla ja esillä ”joka nurkalla”.

Säilytä turvaväli

Yleistiloissa (vastaanotto, pukuhuoneet) oleskelu on kestoltaan alle 15 min ja maskin käyttöä vaaditaan. Valvomme ja ohjeistamme säilyttämään turvaetäisyydet muihin asiakkaisiin.

Vastaanottohuoneita on vain kaksi, joten asiakkaat porrastuvat pääasiassa niin, ettei kohtaamisia toisessa vastaanottohuoneessa olevan asiakkaan kanssa tule. Iltaisin paikalla voi olla liikuntastudion puolella pienryhmiä (max 5-7 henkeä).

Siivoustamme on tehostettu

Siivoamme tehostetusti tilojamme. Yleistilojen siivouksesta vastaa liikuntastudion puoli (Luhtavilla Oy). Varsinkin ovenkahvat sekä muut pinnat, joihin tartutaan usein, puhdistetaan päivän aikana useasti. 

Kaikkien vastaanottoaikojen välissä on 15min tauko, jonka aikana hoitohuoneet ja pinnat puhdistetaan edellisen asiakkaan jälkeen. Kaikki käytössä olleet tekstiilit (pyyhkeet, tyynyliinat) laitetaan pesuun jokaisen asiakkaan jälkeen. Suojapaperi vaihdetaan ja hoitopöytä pyyhitään puhdistusaineella jokaisen asiakkaan välissä. Vastaanottoaikojen välissä pyyhitään puhdistus- tai desinfiointiaineella kaikki pinnat ja välineet, joihin vastaanoton aikana on oltu kosketuksissa.