Mama-tunnit raskaanaoleville

Mama -tunnit on suunnattu odottaville äideille. Tunneille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

MamaPilates

MamaPilates on odottaville äideille suunnattu tunti, joka vahvistaa ja elvyttää kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoittelussa hyödynnetään palloja, kuminauhoja sekä pilatesrengasta. Lue lisää täältä! 

MamaYoga

MamaYoga on odottaville äideille suunnattu joogatunti. Nämä tunnit ovat yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Lue lisää täältä! 

Baby-tunnit äideille ja vauvoille

Baby -tunnit on suunnattu äideille raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen tueksi. Vauvat ovat tunneilla mukana.

BabyBarre

BabyBarre -tunti on yhdistelmä balettia ja pilatesta yhdessä vauvan kanssa. Balettimaiset harjoitteet auttavat äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja lisäten liikkuvuutta. Lue lisää täältä!

BabyDance

BabyDance -tunneilla tanssitaan yhdessä vauvan kanssa kappale kerrallaan helppoja koreografioita. Musiikki- ja tanssityylit vaihtelevat tunnelmasta ja teemasta toiseen. Lue lisää täältä!

BabyPilates

BabyPilates auttaa äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja parantaen liikkuvuutta. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä! 

BabyYoga

BabyYoga auttaa palautumaan raskaudesta parantamalla kehon lihastasapainoa: venyttäen kireitä lihaksia ja vahvistaen heikkoja. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä!