Ryhmät2018-09-03T19:22:50+00:00

Workshopit

Synnyttäneiden lantionpohja & vatsakapseli -workshop

Tuore äiti – tervetuloa keskittymän omaan hyvinvointiisi!

Lapsen syntymän jälkeen huomio on vauvassa – niin äidin kuin neuvolankin. Synnytyksen jäljeen voi tuntua siltä, että äiti jää palautumisen kanssa yksin. Milloin on turvallista lähteä liikkumaan? Mistä tiedän, mihin kaikkeen kehoni on valmis? Kuinka aloittaa liikkuminen? Miten saan löydettyä keskivartalon tuen uudelleen?

Ke 5.10.2018 klo 13:00-15:00
Hinta: 40 €
Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Lue lisää täältä

Lantionpohja -workshop

Lantionpohjan lihasten treenamisesta puhutaan nykyään yhä enemmän ja moni tietääkin, että niitä olisi hyvä harjoittaa. Mihin kaikkeen lantionpohjan lihakset vaikuttavatkaan? Miksi niitä kuuluisi harjoittaa? Ja ennen kaikkea: mistä tiedän, aktivoinko lihaksia oikein?

Tällä kurssilla saat vastauksia ja opit pitämään tästä tärkeästä lihasryhmästä huolta!

Lantionpohja -workshop
Pe 26.10.2018 klo 18:00-20:00
Hinta: 40 €
Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Lue lisää täältä

Mama-tunnit raskaanaoleville

Mama -tunnit on suunnattu odottaville äideille. Tunneille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

MamaBarre

MamaBarre on odottavan äidin tanssillinen lihaskuntotunti. Balettimaiset harjoitteet tarjoavat odottavalle äidille erinomaisen liikuntamuodon vahvistaen kehoa ja lisäten liikkuvuutta. Lue lisää täältä! 

MamaPilates

MamaPilates on odottaville äideille suunnattu tunti, joka vahvistaa ja elvyttää kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoittelussa hyödynnetään palloja, kuminauhoja sekä pilatesrengasta. Lue lisää täältä! 

MamaYoga

MamaYoga on odottaville äideille suunnattu joogatunti. Nämä tunnit ovat yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Lue lisää täältä! 

Baby-tunnit äideille ja vauvoille

Baby -tunnit on suunnattu äideille raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen tueksi. Vauvat ovat tunneilla mukana.

BabyBarre

BabyBarre -tunti on yhdistelmä balettia ja pilatesta yhdessä vauvan kanssa. Balettimaiset harjoitteet auttavat äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja lisäten liikkuvuutta. Lue lisää täältä!

BabyDance

BabyDance -tunneilla tanssitaan yhdessä vauvan kanssa kappale kerrallaan helppoja koreografioita. Musiikki- ja tanssityylit vaihtelevat tunnelmasta ja teemasta toiseen. Lue lisää täältä!

BabyPilates

BabyPilates auttaa äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja parantaen liikkuvuutta. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä! 

BabyYoga

BabyYoga auttaa palautumaan raskaudesta parantamalla kehon lihastasapainoa: venyttäen kireitä lihaksia ja vahvistaen heikkoja. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä!