Osteopaatti Tanja Noponen

Olen nelikymppinen ammatinvaihtaja ja valmistunut Metropolia ammattikorkeakoulusta osteopaatiksi. Osteopatian pariin minut johdatti halu tehdä ihmisläheistä työtä, jossa voi olla konkreettisesti apuna. Aiemmin olen tehnyt töitä tutkijana ja toiminut erilaisissa tehtävissä järjestöalalla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Jokainen vastaanotolleni asteleva ihminen on erilainen ja räätälöin hoitonikin sen mukaan.  Osteopatia hoitomuotona antaa tähän mainion lähtökohdan, sillä hoidollisia lähestymistapoja ja tekniikoita on suuri määrä. Vastaanotollani haluan luoda rauhallisen, rentouttavan ja turvallisen ilmapiirin, jossa pääasiana on asiakkaan kunnioittaminen.

Olen utelias ja haluan aina oppia lisää. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisen kehon ja mielen toiminnasta, ja niiden välisestä yhteistyöstä. Kouluttaudun jatkuvasti lisää ja ylläpidän ammattitaitoani. Tulevana syksynä aion hakea lisäkoulutusta muun muassa lasten osteopaattisesta hoidosta ja klassisesta osteopatiasta.

Vapaa-aikanani hakeudun nykyään yhä enemmän metsään ja luontoon. Patikoidessa palautuu niin pää kuin kehokin. Toisaalta kokeilen ennakkoluulottomasti myös erilaisia urheilulajeja. Viime vuosina olen kokeillut muun muassa itsepuolustuslajeja, jalkapalloa, erilaisia joogamuotoja ja polkujuoksua.

 

Tanja siirtyi uusiin haasteisiin ja otti viimeiset asiakkaat vastaan joulukuussa 2019. Tanjan tilalla osteopaattina jatkaa Tove von Weymarn.

Palvelut

  • Osteopatia