Fysioterapeutti Linda Kalpio

Olen ammatiltani fysioterapeutti, hieroja ja urheiluhieroja sekä lisäkoulutukselta vauvahieroja. Jo muutaman vuoden ajan mielenkiintoni fysioterapeuttina on kohdistunut naisten hyvinvointiin ja terveyteen. Erityisesti lantionpohjan – ja vatsakapselin toiminta sekä hengitys ovat suuria mielenkiinnon kohteitani. Opinnäytetyöni olen kirjoittanut aiheesta Lantionpohjan rentoutusmenetelmät fysioterapiassa.

Haluan kehittää itseäni ja oppia uutta työhöni liittyen, ja olenkin käynyt lantionpohjan fysioterapian perusteet sekä lantionpohja ja hengitys koulutuksen. Syyskuussa olen oppimassa uutta äitiysfysioterapiaan – ja suorien vatsalihasten erkaumaan liittyen.

Fysioterapeuttina sekä hierojana koen tärkeimpänä asiana työssäni asiakkaan/sinun kuuntelemisen sekä olon helpottamisen hoidon alkuvaiheessa.  Pyrin aina tekemään hoitotilanteesta rauhallisen ja mukavan, jotta asiakkaalla/sinulla on hyvä ja turvallinen olo.

FysioLuhtavillassa työskentelyn lisäksi toimin Tapiolan Hongan naisten Korisliiga joukkueen fysioterapeuttina.

Vapaa-ajallani harjoittelen ensi kesän triathlonia varten, talvisin hiihdän sekä käyn koirani kanssa agilityssä. Olen myös innokas kokeilemaan uusia lajeja mm. tankotanssia harrastin vuoden. Omien harrastuksien lisäksi seuraan innokkaasti eri urheilu lajeja.

Palvelut

  • Äitiysfysioterapia
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
  • Hieronta

linda@fysioluhtavilla.fi