tuuli@luhtavilla.fi

Tuuli Luhtalampi

Olen liikuntastudion ja FysioLuhtavillan perustaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, joogaopettaja ja viittä vaille valmis fysioterapeutti.

Opintoni jäivät vuodeksi tauolle, kun sain perheenlisäystä. Nyt vauva-arjen lomassa suoritan opinnot loppuun hiljakseen ja valmistun keväällä 2019 fysioterapeutiksi. Teen opinnäytetyönäni tuoreille äideille suunnatun oppaan Espoon neuvoloiden käyttöön synnytyksen jälkeisestä keskivartalon tuen palauttamisesta.

Tieni fysioterapian pariin kulki yli kymmenen vuoden ryhmäliikunnan ohjaamisen sekä oikeustieteellisen tiedekunnan kautta koukaten. Halusin osata auttaa ihmisiä vieläkin enemmän kuin mitä liikunnanohjaajana kykenin. Aloin opiskella fysioterapiaa ja opintojeni aikana minulle nousi selkeä mielikuva siitä, miten halusin ihmisiä auttaa. Kokonaisvaltaisesti. Ei pelkästään tuijottaen yhtä kehonosaa, ei noudattaen yhtä ainoaa suuntausta, ei kiireellä ja resurssipulassa.

Kouluttaudun jatkuvasti, sillä haluni oppia uutta tuntuu olevan ehtymätön. Viimeisten vuosien aikana olen perehtynyt erityisesti naisten hyvinvointiin ja lempiaiheekseni onkin noussut raskauden ja synnytyksen vaikutuksen kehoon. Olen oppinut jatkuvasti lisää lantionpohjan merkityksestä koko kehon optimaaliseen toimintaan ja aihe on mielestäni kiehtova.

Olen lukuisten koulutusten lisäksi hamstrannut hyllyyni melkoisen rivin alan kirjallisuutta ja käytänkin mielellään vauva-arjesta liikenevät pienet vapaahetket nenä kirjoissa ja koulutusmateriaaleissa kiinni.

Minulta voit varata -50% opiskelijahinnalla vastaanottoaikoja. Otan asiakkaita vastaan pääsääntöisesti sunnuntaisin, mutta suurin osa ajastani kuluu opiskelujen, hallinnollisten töiden ja alle vuoden ikäisen poikani parissa.

Palvelut

Opiskelijatyönä:

  • Äitiysfysioterapia
  • Raskausajan fysioterapia
  • Lantionpohjan fysioterapia